Reforma de garatge i magatzem

Projecte de reforma d’edifici de dos plantes entre mitgeres, una antiga casa de poble d’Albalat de la Ribera connectada a la residència principal dels promotors.  En aquest projecte s’ha realitzat una rehabilitació integral amb la demolició del forjat intermedi així com part de la coberta i la construcció de murs de rajola al seu perímetre.

La planta baixa té ús de garatge il·luminat a través d’un pati cobert per on s’accedeix a la primera planta. El pati estructura els espais de primera planta i permet l’entrada de llum natural al bany.

P1

Planta primera

Estudi pati

Estudi del pati en primera planta

reforma pati albalat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s