Reforma de garatge i magatzem

Projecte de reforma d’edifici de dos plantes entre mitgeres, una antiga casa de poble d’Albalat de la Ribera connectada a la residència principal dels promotors.  En aquest projecte s’ha realitzat una rehabilitació integral amb la demolició del forjat intermedi així com part de la coberta i la construcció de murs de rajola al seu perímetre.

La planta baixa té ús de garatge il·luminat a través d’un pati cobert per on s’accedeix a la primera planta. El pati estructura els espais de primera planta i permet l’entrada de llum natural al bany.

P1

Planta primera

Estudi pati

Estudi del pati en primera planta

reforma pati albalat

Centre científic i allotjament turístic a les Coves de Vinromà

Centre científic i allotjament turístic rural, dirigit a impulsar noves empreses amb
activitats de I+D+i a Les Coves de Vinromà.

Es vol crear un espai de treball i allotjament dirigit a empreses estretament lligades
amb la innovació i el desenvolupament de les TIC (Tecnologies de la Comunicació i la
Informació) . Així mateix el centre estarà obert a empreses i institucions per celebrar
jornades i esdeveniments culturals o esportius comarcals i nacionals.

Aquesta proposta es situa en l’avantguarda en la manera de concebre el treball: es
tracta de realitzar un centre que propicia la creativitat i el desenvolupament innovador en
empreses d’I+D+i unint els espais de treball a espais d’activitats a l’aire lliure i activitats
relacionades amb l’entorn rural. El centre inclou activitats a l’exterior per enfortir els equips de treball, crear llaços entre empreses i persones i promoure el benestar dels
treballadors. Així mateix el centre propicia formacions diverses i activitats a l’aire lliure
dins de l’activitat d’allotjament turístic rural.

Ordenació de l’entorn pròxim

entropy-factory-planta-general.jpg

Secció est-oest de la propostaentropy-factory---seccions.jpg

Alguns tipus d’edificació:

Entropy-factory-construccions.jpg

 

Reforma d’habitatge a París

Es tracta d’un àtic a la perifèria de París, que requereix una nova distribució i imatge per a una família de 5.

En la foto es pot observar l’estat inicial de l’immoble.

IMG_0362.JPG

Estat inicial:mar-i-matthieu-Existent.jpg

Propostes de distribució

Es realitza un estudi previ, atenent als condicionants dels clients i es proposen 4 distribucions:

Propostes-Fontenay.jpg

Distribució final

Projecte-Rue-Fontenay-planta.jpg

Imatges de l’obra

IMG-20160821-WA0009.jpgIMG-20160821-WA0008 (1).jpgIMG-20160821-WA0007.jpg